Selecteer een pagina

Fidecon voor sales

Zorg voor groei in jouw sales

Hoe mooi zou het zijn als je na elk gesprek met een potentiële klant met een getekende opdracht de deur uitloopt? De klant is tevreden en jouw oplossing sluit perfect aan op zijn of haar wensen. Als dat toch eens het resultaat van al je inspanningen kon zijn. Helaas, vaak is dit niet de realiteit.

Hoe komt dat? Had je concurrent een beter voorstel? Sloot jouw oplossing niet voldoende aan? En als dat het geval is, hoe kun je er dan voor zorgen dat jouw offerte wel precies aansluit op de behoefte van de klant?

Door je gedegen voor te bereiden, de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en relevante informatie te verschaffen smeed je een band met je potentiële klant. Op die manier voer je niet alleen efficiëntere salesgesprekken, je maakt de slagingskans op het scoren van de opdracht ook nog eens een heel stuk groter. Je leert dus om commerciële kansen optimaal te benutten.

Dit alles leer je in zeven dagdelen (of tijdens de online training in vijf dagdelen) tijdens onze trainingConsultative selling”.

Het resultaat is:

  • Je kunt nog beter aansluiten bij de behoefte van je klant
  • Je gaat gerichter advies geven
  • Je voegt nog meer waarde toe voor je klant
  • Je bent succesvoller voor je organisatie
  • Je sluit je acquisitiegesprekken met een hogere succesratio af

Leer adviserend verkopen en vergroot je commerciële succes.

Toonaangevend in ontwikkel­programma's

Tevreden klanten

Training en coaching uren

Benieuwd naar de do’s en don'ts in een verkoopgesprek? Download dan hier de whitepaper "De klant is een persoonlijkheid".

Klik hier!