Selecteer een pagina

Opleidingen

GROEI IN LEIDERSCHAP

Deze 4-daagse training biedt instrumenten en inzichten om je groei in leiderschap te bevorderen. De laatste ontwikkelingen op het gebied van leiderschap verhogen je inzicht in jezelf en anderen. Met een goed ontwikkelde professionele communicatie maak je het verschil. 

BUSINESS CONTINUITY MANAGEMENT & RISICOMANAGEMENT INTRODUCTIE

Deze tweedaagse cursus laat u kennismaken met de grondbeginselen van Business Continuity en Risico Management. U maakt kennis met de stappen binnen Risico- en Business Continuity Management en wat dit uw organisatie oplevert.

BUSINESS CONTINUITY MANAGEMENT PROFESSIONAL

Na deze deze 8 daagse opleiding Business Continuity Management Professional kunt u Business Continuity binnen uw organisatie introduceren. Dit doen we door theorie te combineren met onze praktijkervaringen.

CONSULTATIVE SELLING

In vijf dagdelen leert u de principes van Consultative Selling: een goede voorbereiding, stellen van de juiste vragen, luisteren naar je klant, het informeren en kwalificeren van je klant en commitment krijgen.

PRESENTATIE SKILLS

Tijdens deze training leggen we de nadruk op het belang van goed presenteren, zowel verbaal als non-verbaal. Je leert jezelf zelfverzekerd en professioneel te presenteren. Je krijgt tal van persoonlijke tips om een sterke professionele indruk te maken. Zonder angst en twijfels, maar met impact.

TIME MANAGEMENT

In deze 1-daagse training leer je bewust om te gaan met je beschikbare schaarse tijd door te kijken naar je manier van werken.
Je zult met meer plezier en met een voldaan gevoel je werk doen. Door inzicht en overzicht zul je meer kunnen doen in minder tijd. Meer grip en minder stress.

ZELF MANAGEMENT

Bij deze 2-daagse training komen motivatie, assertiviteit en timemanagement samen. Je leert beter en efficienter om te gaan met je schaarse tijd. Je leert hoe je er acceptatie voor krijgt en hoe je het kan volhouden.
Een uitstekende opstap naar meer control en productiviteit.