Selecteer een pagina

Referenties

Wat zeggen anderen over ons?

Aan de beginfase van een complexe verandering waarbij de binnendienst ging veranderen “van ondersteuner naar adviseur” hebben wij Fidecon ingeschakeld. Fidecon begon met een frisse start. Er werd een nulmeting gemaakt van onze medewerkers waarbij enerzijds de skills en anderzijds de drijfveren in kaart zijn gebracht. Vervolgens is er een maatwerkopleiding (klassikaal) ontwikkeld maar wel met aandacht voor de ontwikkelpunten per teamlid.

Na het afronden van de opleiding / coaching is er we een wrap-up gemaakt waarin team-performance maar ook de sterke- en de ontwikkelpunten per teamlid aan bod is gekomen. Super om te zien wat de ontwikkeling is geweest en zeer nuttige informatie die wij als leidinggevende kunnen inzetten in de persoonlijke ontwikkelplannen van de medewerkers. Dank!

Seref Koca

Manager Verzekeren

We hebben de gesprekken met Mira van Fidecon training en opleiding als zeer prettig ervaren. Mira is een echte professional met een eigen achtergrond in onze wereld. Hierdoor kon ze specifiek en doelgericht inspelen op problemen waar wij tijdens klantcontact tegenaan liepen. Ze was bovendien spontaan en vrolijk en wist op een mooie manier onze medewerkers te motiveren en enthousiasmeren voor verdere klantcontacten.

Gerhans Meulenbeld

Jager Financieel Advies

Ik heb Rik leren kennen als een open, vriendelijk en relaxt persoon. Iemand waar je makkelijk je ei bij kwijt kunt.

Zijn manier van coachen is door middel van bepaalde vraagstellingen “de pijn” blootleggen. Hij oordeelt daarbij niet. Maar hij laat je zelf dingen inzien.

Tijdens de training kennis gemaakt met interessante materies zoals de kleuren profielen van mensen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Aanrader!

Maurice Vinclair

Account Manager, Still Intern Transport B.V.

Vastgeroest. Dat is het juiste woord wat ik zocht. Voordat de training begon was ik sceptisch want ik deed het toch en goed en ik haalde toch mijn handel binnen?

De training “Consultative Selling” heeft mij laten inzien dat het ook anders kan. Van gespreksopbouw tot het afsluiten van een constructief ‘commercieel ‘gesprek.

Zelf gooide ik al in het begin van een gesprek voordelen richting de klant, zonder te weten wat deze nu eigenlijk echt zelf wil of wenst.

Door de training ben ik een gesprek met een klant anders gaan bekijken en gebruik, wat ik geleerd heb in de training, vanaf nu in mijn klantgesprekken. Ik weet zeker dat dit helpt  in de relatie met mijn klanten. Deze zal de manier van benaderen waarderen, waardoor er een ‘nog’ betere connectie ontstaat.

Voor mij is er door de training toch een heel ander beeld geschetst van een advies/commercieel gesprek in positieve zin. Ik heb veel aan de training gehad en mijn klanten gaan er ook van profiteren. Bedankt!

Jos Fidom

Risicodeskundige Verzekeren, Rabobank

Rik is open, direct, vriendelijk en richt zijn trainingen praktisch in. Voor ons marketing team heeft Rik een training verzorgd gericht op het ontwikkelen van commerciële vaardigheden en gesprekstechnieken op basis van de Personal Color methode.

Opgedane kennis werd concreet gemaakt door middel van praktijk opdrachten en een 2e dagdeel met evaluatie moment.

Rik weet de balans tussen theorie en toepasbare vaardigheden goed te vinden en brengt deze kennis op een leuke en boeiende manier over.

Niels Heijnen

Teamleider Marketing, Bechtle direct B.V.

Met ons sparren over de groei van jouw bedrijf?

Maak een afspraak