Selecteer een pagina

Fidecon voor Risk en Continuity

De zekerheid van continue groei

In de huidige maatschappij weten we één ding zeker: onzekerheid gaat een steeds grotere rol spelen. Hoe hou je je als organisatie staande in een wereld die zo snel verandert? Met onze opleidingen op het gebied van risk en continuity krijg je het antwoord op die vraag.

Er komen dagelijks veel onzekerheden op bedrijven en organisaties af. Onzekerheden op allerlei niveaus van zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Denk bijvoorbeeld aan ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en kunstmatige intelligentie. Of (onduidelijke) veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving. Ontwikkelingen die organisaties en bedrijven in allerlei sectoren beïnvloeden.

Wil je groeien als bedrijf of organisatie, dan zal je moeten leren omgaan met deze onzekerheden. Er zijn voldoende voorbeelden te noemen van succesvolle ondernemingen die er na een incident of crisis niet meer zijn. Zorg ervoor dat jouw bedrijf of organisatie niet zo’n voorbeeld wordt.

Onze opleidingen Risico- en continuïteitsmanagement bieden je handvatten om succesvol te kunnen groeien in de veranderende en onzekere wereld. 

Het resultaat is:

  • Je weet wat business continuity management (BCM) voor jouw bedrijf kan betekenen
  • Je kan een kwetsbaarhedenanalyse maken
  • Je kent alle ins en outs van crisismanagement
  • Je kan een crisisteam samenstellen en aansturen
  • Je bent in staat om BCM en crisismanagement in jouw organisatie te implementeren
  • Je bent klaar voor een toekomst vol onzekerheden

Bied onzekerheden het hoofd en verzeker je van continue groei.

Toonaangevend in ontwikkel­programma's

Tevreden klanten

Training en coaching uren

Ik wil graag meer informatie

Klik hier!